Page 1 of 1

can I get Rithmic data directly as a datafeed for bookmap?

Posted: Mon Aug 31, 2020 8:11 pm
by anykey001
Hello,

I have global+ and would like to use Rithmic for datafeed. Tried their paper account datafeed and liked it. Is it possible to subscribe Rithmic data only (not opening account for trade)? Or I have to open account with a broker that offers Rithmic? Thanks.

Re: can I get Rithmic data directly as a datafeed for bookmap?

Posted: Tue Sep 01, 2020 8:40 am
by Helena
Hi,

You can subscribe to the Rithmic data feed here - https://marketplace.bookmap.com/product ... -mbo-data/

Let me know if I can further assist. 

Re: can I get Rithmic data directly as a datafeed for bookmap?

Posted: Tue Sep 15, 2020 1:13 pm
by donkeykong
is it possible to run bookmap (with rithmic data feed) with r-trader in the background?

Re: can I get Rithmic data directly as a datafeed for bookmap?

Posted: Wed Sep 16, 2020 9:49 am
by AndreyR
Hi donkeykong,
tick in the "plugin mode" in Rithmic connection configuration.

Re: can I get Rithmic data directly as a datafeed for bookmap?

Posted: Thu Sep 17, 2020 8:24 am
by donkeykong
sorry i meant, withOUT running R-trader in the background.

Re: can I get Rithmic data directly as a datafeed for bookmap?

Posted: Thu Sep 17, 2020 9:14 am
by Svyatoslav
Hi. Sure. Don't check the "plugin mode" checkbox then) The only thing you actually need is a Rithmic account that is enabled for Bookmap (there are some cases where it might be disabled, but usually it's not; if it is - contact your broker), then bookmap can directly connect to it. Just keep in mind that you need to select correct system, depending on where you opened the account (e.g. it's a separate one for TopStep). However that will be counted as a separate connection.